Mac Pro (ultimo 2013): Hukommelsesspecifikationer

Her kan du se, hvilken slags hukommelse der kan bruges sammen med Mac Pro (ultimo 2013).

Generelt

Mac Pro (ultimo 2013) har fire hukommelsespladser, som kan opgraderes med op til 64 GB hukommelse med DIMM-moduler, der er kompatible med 1866 MHz DDR3 ECC. Apple anbefaler at anvende Apple-godkendt hukommelse for at sikre kompatibilitet. Du kan købe hukommelse godkendt af Apple i Apple Store på nettet, i en fysisk Apple Store-butik eller hos en autoriseret Apple-forhandler.

Krav

Når du opgraderer hukommelsen i Mac Pro (ultimo 2013), skal den opfylde følgende krav.

• 1866 MHz DDR3 DIMM med fuld længde. Det anbefales ikke at blande forskellige hukommelseshastigheder.
  • ECC (Error-Correcting Code).
  • 4 GB, 8 GB eller 16 GB DIMM-moduler.
  • UDIMM (uden buffer) eller RDIMM (med registrering). Undgå at blande UDIMM- og RDIMM-moduler.
  • 240-pin DIMM.
  • 1,5 eller 1,35 volt.
  • Brug hukommelsesmoduler med samme størrelse på alle pladser for at optimere ydeevnen.
  • DIMM-moduler med køling understøttes ikke og kan beskadige DIMM-mekanismen.

Vigtigt! Alle DIMM-moduler skal være kompatible med 1866 MHz DDR3 ECC. Mac Pro-computeren understøtter både UDIMM-moduler uden buffer og RDIMM-moduler med registrering, men det er vigtigt, at de to hukommelsestyper ikke blandes. Hvis du blander UDIMM- og RDIMM-moduler, hører du en lyd for hukommelsesfejl, når du tænder computeren.

Anbefalede konfigurationer

Samlet hukommelse DIMM-plads 1 DIMM-plads 2 DIMM-plads 3 DIMM-plads 4
12 GB 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM
16 GB 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM
32 GB 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM
64 GB 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM

I artiklen Isættelse og udskiftning af hukommelse på Mac Pro (ultimo 2013) får du en trinvis vejledning til isættelse af hukommelse.