OS X: Mail-opdatering til Mavericks

Mail-opdateringen til Mavericks anbefales til alle computere med OS X Mavericks

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om opdateringen

Mail Update til Mavericks indeholder forbedringer af den generelle stabilitet og kompatibilitet med Gmail, herunder følgende:

• Løser et problem, der forhindrer sletning, flytning og arkivering af beskeder for brugere med tilpassede Gmail-indstillinger.
  • Løser et problem, der medfører et forkert antal ulæste beskeder.
  • Indeholder flere rettelser, der forbedrer kompatibiliteten og stabiliteten af Mail.

Installering af opdateringen

• Du skal tage en sikkerhedskopi af systemet inden installering. Dette kan gøres med Time Machine.
  • Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du på anden vis har ændret operativsystemet.
  • Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.
    Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Og nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre. Brug Softwareopdatering, indtil "Ingen tilgængelige opdateringer" vises.
  • Du må ikke afbryde installeringen, når du har startet opdateringen af systemet.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan finde selvstændige installeringsprogrammer på siden Overførsler under Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.