OS X: Mail-opdatering til Mavericks

Mail-opdateringen til Mavericks anbefales til alle computere med OS X Mavericks

Om opdateringen

Mail-opdateringen til Mavericks indeholder forbedringer, der øger den generelle stabilitet og kompatibiliteten med Gmail. Det drejer sig blandt andet om følgende forbedringer:

• Løser et problem, der gjorde det umuligt at slette, fjerne og arkivere beskeder på konti med brugertilpassede Gmail-indstillinger
  • Løser et problem, der kan medføre, at antallet af ulæste beskeder ikke er korrekt
  • Indeholder yderligere rettelser, som forbedrer kompatibiliteten og stabiliteten i Mail

Installering af opdateringen

• Du skal tage en sikkerhedskopi af computeren inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  • Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  • Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.
    Der vises muligvis andre softwareopdateringer til computeren, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre. Brug Softwareopdatering til at installere nye opdateringer, indtil meddelelsen "Der er ingen opdateringer" vises.
  • Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med overførsler.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.