Udvidelse af materiale i GarageBand til Mac (v10.0) med køb i program

Her kan du læse om muligheden for at købe mere GarageBand-materiale.

GarageBand til Mac (v10.0) fås gratis på alle nye Mac-computere med OS X Mavericks som en gratis overførsel i Mac App Store. Den er komplet med alle funktioner og en fremragende startpakke med 50 lyde, 500 sløjfer, en trommeslager og to grundlektioner for guitar og klaver. Med et engangskøb i programmet til USD 4,99 kan du udvide til 200 lyde, 2.000 sløjfer, 15 trommeslagere og 40 grundlektioner for guitar og klaver. Du har også mulighed for at købe flere lektioner fra kunstnere.

Er du interesseret, skal du blot vælge Hent flere lyde på GarageBand-menuen. Hvis du tidligere har købt materialet, skal du vælge Gendan køb for at installere det.