OS X Mavericks: Opdater til 10.9.2 via en godkendt webproxy

Hvis du bruger OS X Mavericks sammen med en godkendt webproxyserver, indlæses nogle websider muligvis langsomt eller slet ikke. Dette problem løses ved at opdatere til OS X Mavericks v10.9.2 eller en nyere version.

Nogle proxykonfigurationer kan også forhindre overførsel af automatiske softwareopdateringer via Mac App Store. Hvis OS X Mavericks v10.9.2 eller en nyere version ikke er tilgængelig i ruden Opdateringer i App Store, kan du hente og installere opdateringen på Apples supportwebsted.