OS X Mavericks: Opdater til 10.9.2 via en godkendt webproxy

Hvis du bruger OS X Mavericks med en godkendt webproxy, indlæses nogle websteder muligvis langsomt eller slet ikke. Du kan løse problemet ved at opdatere til OS X Mavericks v10.9.2 eller en nyere version.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Nogle proxykonfigurationer kan også forhindre dig i at downloade automatiske softwareopdateringer via Mac App Store. Hvis OS X Mavericks v10.9.2 eller en nyere version ikke er tilgængelig i vinduet Opdateringer i App Store, kan du downloade og installere det fra webstedet med Apple-support.