GarageBand til iOS (v2.0): Sådan sendes en sang til iMovie eller andre iOS-apps

I GarageBand til iOS (v2.0) og nyere versioner kan du bruge funktionen "Åbn i" til at åbne GarageBand-sange i iMovie og andre iOS-apps.

1. Brug en af følgende metoder i oversigten "Mine sange" til at vælge en sang:
    • Tryk på og hold på den pågældende sang.
    • Tryk på Vælg, og tryk så på sangen.
  2. Tryk på handlingsknappen, og tryk på "Åbn i".

Åbn i

3. På delingsskærmen skal du vælge den ønskede lydkvalitet for GarageBand-arkivet. Du kan også angive kunstner, komponist og albumnavn.
  4. Tryk på Del for at få vist en listen med apps, sangen kan åbnes i. Listen er tom, hvis der ikke er andre apps på enheden, der kan åbne sangen.
  5. Tryk på et appsymbol for at åbne sangen i den pågældende app. Tryk eksempelvis på iMovie for at åbne sangen i iMovie.

Åbn i iMovie