Om sikkerhedsindholdet i Keynote 6.0

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Keynote 6.0.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med supportoverførsler.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Keynote 6.0

• Keynote

Tilgængelig til OS X Mavericks v10.9 og nyere versioner

Effekt: Skærmen kan låses op, hvis computeren blev sat på vågeblus i Keynote-præsentationsfunktionen

Beskrivelse: I nogle tilfælde slås skærmlåsen ikke til, hvis computeren blev sat på vågeblus i Keynote-præsentationsfunktionen. Problemet er løst ved forbedret funktionsstyring.

CVE-id

CVE-2013-5148

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.