Opdatering 17 til Java til Mac OS X 10.6

Java-opdatering 17 til Mac OS X 10.6 indeholder forbedringer af Java SE 6 i form af større sikkerhed, stabilitet og kompatibilitet. Denne opdatering indeholder mulighed for administration af Java-webtilbehøret for hvert websted i Safari 5.1.9 og nyere versioner, og den erstatter alle tidligere versioner af Java til Mac OS X v10.6.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Denne udgivelse opdaterer Java SE 6-systemet, der stilles til rådighed af Apple, til version 1.6.0_65 til Mac OS X v10.6.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på følgende websted:

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.