iCloud-tilføjelsesprogrammer, -udvidelser eller -plugins til Windows-browsere

Hvis du vil bruge alle iCloud-funktioner i Windows, skal du muligvis installere tilføjelsesprogrammer, udvidelser eller plugins til browseren.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker til Firefox

Tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker til Firefox

Brug iCloud til Windows til at holde Firefox-bogmærker opdateret på dine enheder.

Aktivering af iCloud-bogmærker og installering af tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker

1. Kontroller, om pc'en og browseren opfylder iCloud-systemkravene.
  2. Luk Firefox, og hent og installer iCloud til Windows.
  3. Åbn iCloud til Windows.
  4. Vælg Bogmærker > Indstillinger.
  5. Vælg Firefox > OK > Anvend.
  6. Klik på Kombiner for at dele de aktuelle bogmærkedata på pc'en med iCloud.
  7. Klik på Hent. Butikssiden med tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker åbnes.
  8. Vælg Føj til Firefox > Installer nu. Programmet til administration af tilføjelsesprogrammer viser, at iCloud-bogmærker er aktiveret.

Hvis du installerer Firefox efter iCloud til Windows, vises programmet ikke på listen Indstillinger, før du lukker og åbner iCloud til Windows igen.

Deaktivering af iCloud-bogmærker til Firefox

Inden du starter, skal du oprette kopier af bogmærkerne, så du ikke mister dem.

1. Luk Firefox.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Bogmærker, og klik på OK. Hvis du bruger flere browsere med iCloud-bogmærker, skal du klikke på knappen Indstillinger ud for bogmærkerne og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Firefox. Klik på OK.
  4. Klik på Anvend > Fjern. Programmet til administration af tilføjelsesprogrammer i Firefox åbnes.
    • Klik på Deaktiver for midlertidigt at stoppe opdatering af iCloud-bogmærker i Firefox.
    • Klik på Fjern for at slette tilføjelsesprogrammet og stoppe opdatering af iCloud-bogmærker i Firefox. Hvis du vil aktivere automatisk opdatering på et senere tidspunkt, skal du geninstallere tilføjelsesprogrammet.

Hvis du sletter bogmærker, mens tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker er deaktiveret, skal du aktivere automatisk opdatering igen:

• Hvis du aktiverer tilføjelsesprogrammet i Firefox, fjernes de slettede bogmærker fra alle dine enheder, som bruger iCloud-bogmærker.
  • Hvis du aktiverer tilføjelsesprogrammet vha. iCloud til Windows, fjernes de slettede bogmærker ikke fra dine andre enheder, og bogmærkerne på dine andre enheder føres tilbage til Firefox.

iCloud-bogmærkeudvidelsen til Google Chrome

iCloud-bogmærkeudvidelsen til Google Chrome

Brug iCloud til Windows til at holde Google Chrome-bogmærker opdateret på dine enheder.

Aktivering af iCloud-bogmærker og installering af iCloud-bogmærkeudvidelsen

1. Kontroller, om pc'en og browseren opfylder iCloud-systemkravene.
  2. Luk Chrome, og hent og installer iCloud til Windows.
  3. Åbn iCloud til Windows.
  4. Vælg Bogmærker > Indstillinger.
  5. Vælg Chrome > OK > Anvend.
  6. Klik på Kombiner for at dele de aktuelle bogmærkedata på pc'en med iCloud.
  7. Klik på Hent.Chrome-butikssiden med iCloud-bogmærkeudvidelsen åbnes.
  8. Vælg Føj til Chrome > Tilføj. Chrome-butikken viser, at iCloud-bogmærker er føjet til Chrome.

Hvis du installerer Chrome efter iCloud til Windows, vises programmet ikke på listen Indstillinger, før du lukker og åbner iCloud til Windows igen.

Deaktivering af iCloud-bogmærker til Chrome

Inden du starter, skal du oprette kopier af bogmærkerne, så du ikke mister vigtige oplysninger.

1. Luk Chrome.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Bogmærker, og klik på OK. Hvis du bruger flere browsere med iCloud-bogmærker, skal du klikke på knappen Indstillinger ud for bogmærkerne og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Chrome. Klik på OK.
  4. Klik på Anvend > Fjern. Fanen Udvidelser åbnes i Chrome.
    • Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Aktiver ud for iCloud-bogmærkerne for midlertidigt at stoppe opdatering af iCloud-bogmærker i Chrome.
    • Klik på papirkurvsikonet for at slette udvidelsen og stoppe opdatering af iCloud-bogmærker i Chrome. Hvis du vil aktivere automatisk opdatering på et senere tidspunkt, skal du geninstallere udvidelsen.

Hvis du sletter bogmærker, mens iCloud-bogmærkeudvidelsen er deaktiveret, skal du aktivere automatisk opdatering igen:

• Hvis du aktiverer udvidelsen i Chrome, fjernes de slettede bogmærker fra alle dine enheder, som bruger iCloud-bogmærker.
  • Hvis du aktiverer udvidelsen vha. iCloud til Windows, fjernes de slettede bogmærker ikke fra dine andre enheder, og bogmærkerne på dine andre enheder føres tilbage til Chrome.

iCloud Web App Plugin til Internet Explorer

Hvis du bruger Internet Explorer 9 til at gå ind på iCloud.com, bliver du muligvis bedt om at installere iCloud Web App Plugin:

Dette websted vil installere følgende tilføjelsesprogram: iCloud Web App Plugin fra Apple, Inc

Du kan fortsætte med at bruge iCloud.com, selv om du ikke installerer plug-in-programmet:

• Tilføj eller rediger et kontaktfoto
  • Tilføj eller rediger profilfotoet for kontoen
  • Træk og slip for at tilføje vedhæftede filer, når du skriver en e-mail
  • Træk og slip for at tilføje vedhæftede filer, når du opretter en kalenderbegivenhed
  • Træk og slip for at overføre dokumenter til iWork til iCloud-programmer
  • Føj billeder til dine dokumenter i iWork til iCloud

Hvis du opgraderer til den nyeste version af Internet Explorer, behøver du ikke installere plug-in-programmet. Internet Explorer 9 understøtter ikke, at du trækker mere end en enkelt vedhæftet fil ad gangen (der overføres kun én fil). Føj vedhæftede filer til e-mail eller en kalenderbegivenhed én ad gangen, eller gør det ved overførsel til iCloud.com.

Du kan trække følgende filtyper til programmet Pages på iCloud.com:

• Microsoft Word (.doc eller .docx)
  • Tekstfiler (.txt)

Du kan trække følgende filtyper til programmet Numbers på iCloud.com:

• Numbers
  • Microsoft Excel (.xls eller .xlsx)
  • CSV-filer (.csv)
  • Tekstfiler (.txt)

Du kan trække følgende filtyper til programmet Keynote på iCloud.com:

• Keynote
  • Microsoft PowerPoint (.ppt eller .pptx)

Her kan du læse mere om ActiveX-tilføjelsesprogrammer og sikkerhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.