iMovie (2013): Adgang til nøgleord fra ældre versioner af iMovie

I iMovie (2013) vises klip, der er blevet tildelt nøgleord i ældre versioner af iMovie, med en blå linje øverst i skærmbilledet. I denne artikel beskrives det, hvordan du får adgang til disse nøgleord.

Sådan vises nøgleord, der er tilknyttet et klip:

1. Vælg Oversigt > Vis skummerinfo på menulinjen.
  2. Hold musen over klippet. Der vises et lille vindue med de nøgleord, der er tilknyttet klippet.

Sådan bruger du et filter til at søge efter klip baseret på nøgleord:

1. Vælg søgefeltet i øverste højre hjørne af videobrowseren.
  2. Indtast et nøgleord. Videobrowseren anvender et filter, så der kun vises klip, som nøgleordet er tilknyttet. Du skal indtaste nøgleordet, præcist som det vises i den ældre version af iMovie.