Om sikkerhedsindholdet i OS X Server v2.2.2

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Server v2.2.2.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Server v2.2.2

• ClamAV

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8 og nyere

Effekt: Flere sårbarheder i ClamAV

Beskrivelse: ClamAV indeholdt flere sikkerhedsrisici, hvoraf de alvorligste kan medføre kørsel af vilkårlig kode. Denne opdatering løser problemerne ved at opdatere ClamAV til version 0.97.8.

CVE-id

CVE-2013-2020

CVE-2013-2021

• PostgreSQL

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8 og nyere

Effekt: Flere sårbarheder i PostgreSQL

Beskrivelse: Der var flere sikkerhedsrisici i PostgreSQL, hvoraf de alvorligste kan føre til beskadigelse af data eller eskalering af rettigheder. Denne opdatering løser problemerne ved at opdatere PostgreSQL til version 9.2.4

CVE-id

CVE-2013-1899

CVE-2013-1900

CVE-2013-1901

• Wiki Server

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8 og nyere

Effekt: Flere sårbarheder i Wiki Server

Beskrivelse: Der opstod flere problemer med scripting på tværs af websteder i Wiki Server. Disse problemer blev afhjulpet ved hjælp af forbedret kodning af HTML-output.

CVE-id

CVE-2013-1034 : David Hoyt fra Hoyt LLC Research

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.