Om opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.5

Læs om opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.5.

Opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.5 anbefales til alle OS X Mountain Lion-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af systemet inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af selvstændige installeringsprogrammer kan hentes på Apples side med supportoverførsler

Om opdateringen

Opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.5 anbefales til alle OS X Mountain Lion-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac. Denne opdatering:

• Løser et problem, der kan forhindre visning af meddelelser i Mail
  • Forbedrer overførselshastigheden for AFP-arkiver via 802.11ac Wi-Fi
  • Løser et problem, der kan forhindre en skærmskåner i at starte automatisk
  • Forbedrer Xsan-stabiliteten
  • Forbedrer stabiliteten ved overførsel af store arkiver over Ethernet
  • Forbedrer ydeevnen ved godkendelse på en Open Directory-server
  • Løser et problem, der forhindrede et smart card i åbne indstillingsvinduer i Systemindstillinger
  • Indeholder de forbedringer, der er inkluderet i Softwareopdatering 1.0 til MacBook Air (medio 2013)

Om den supplerende opdatering til OS X Mountain Lion v10.8.5

Den Supplerende opdatering til OS X Lion v10.8.5 anbefales til alle brugere med OS X Mountain Lion v10.8.5 på computeren: Denne opdatering:

• løser et problem, der kan forhindre nogle programmer i at bruge FaceTime HD-kameraet på MacBook Air (medio 2013)
  • løser et problem, der kan medføre, at eksterne drev skubbes ud, når computeren går på vågeblus
  • løser et problem, der kan forhindre HDMI-lyd i at virke efter afbrydelse af vågeblus
  • Løser et problem, der gør, at nogle USB-Bluetooth-mellemstik ikke virker

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.