Om sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.5.

Safari 6.0.5 kan downloades og installeres via indstillingerne for Softwareopdatering eller fra Apple-downloads.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet om Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer."

Safari 6.0.5

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.3

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan føre til uventet programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med hukommelseskorruption i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2013-0879: Atte Kettunen fra OUSPG

CVE-2013-0991: Jay Civelli fra Chromium-udviklingsfællesskabet

CVE-2013-0992: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-0993: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-0994: David German fra Google

CVE-2013-0995: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-0996: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-0997: Vitaliy Toropov, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

CVE-2013-0998: pa_kt, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

CVE-2013-0999: pa_kt, som arbejder for HP's Zero Day Initiative

CVE-2013-1000: Fermin J. Serna fra Google Security Team

CVE-2013-1001: Ryan Humenick

CVE-2013-1002: Sergey Glazunov

CVE-2013-1003: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-1004: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-1005: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-1006: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-1007: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-1008: Sergey Glazunov

CVE-2013-1009: Apple

CVE-2013-1010: miaubiz

CVE-2013-1011: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-1023: Google Chrome Security Team (Inferno)

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.3

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scriptingangreb på tværs af websteder ved behandling af iframes. Problemet er løst ved forbedret oprindelsessporing.

CVE-ID

CVE-2013-1012: Subodh Iyengar og Erling Ellingsen fra Facebook

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.3

Effekt: Kopiering og indsættelse af et skadeligt HTML-kodestykke kan medføre scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder ved behandling af kopierede og indsatte data i HTML-dokumenter. Problemet er løst gennem yderligere godkendelse af indsat indhold.

CVE-ID

CVE-2013-0926: Aditya Gupta, Subho Halder og Dev Kar fra xys3c (xysec.com)

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.3

Effekt: Åbning af et skadeligt link kan medføre uventet adfærd på destinationswebstedet

Beskrivelse: XSS Auditor kan omskrive URL-adresser for at forhindre scriptingangreb på tværs af websteder. Dette kan medføre en skadelig ændring af adfærden ved en formularindsendelse. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af URL-adresser.

CVE-ID

CVE-2013-1013: Sam Power fra Pentest Limited

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.