Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.4

Her kan du læse om sikkerhedsindholdet i iTunes 7.7.4.

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.4.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.4

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Åbning af et skadeligt TeXML-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af TeXML-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1015: Aniway.Anyway@gmail.coml, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med håndtering af H.263-krypterede filmarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1016: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'dref'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1017: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med håndtering af H.264-krypterede filmarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1018: G. Geshev, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt MP3-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af MP3-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-0989: G. Geshev, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med behandlingen af Sorenson-kodede filmarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1019: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af JPEG-data. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1020: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt QTIF-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i behandlingen af QTIF-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-0987: roob, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Åbning af et skadeligt filmarkiv kan føre til uventet programnedbrud eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af JPEG-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1021: Mil3s beep, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'enof'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-0986: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft), der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt FPX-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af FPX-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-0988: G. Geshev, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af 'mvhd'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-1022: Andrea Micalizzi aka rgod, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.