iOS 6: Apple FIPS iOS Cryptographic Modules v3.0

Læs om FIPS i iOS 6.

iOS Cryptographic Modules, Apple iOS CoreCrypto Module v3.0 og Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v3.0 kræver ikke opsætning eller konfiguration for at være i "FIPS Mode" for FIPS 140-2-overholdelse på enheder med iOS 6.

Du kan finde en komplet vejledning i korrekt brug af modulerne i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance iOS 6.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.