iOS 6: Apple FIPS iOS Cryptographic Modules v3.0

Læs om FIPS i iOS 6.

iOS Cryptographic Modules, Apple iOS CoreCrypto Module v3.0 og Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v3.0 kræver ikke opsætning eller konfiguration for at være i "FIPS Mode" for FIPS 140-2-overholdelse på enheder med iOS 6.

Du kan finde en komplet vejledning i korrekt brug af modulerne i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance iOS 6.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.