Om opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.4

Læs om opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.4.

Opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.4 anbefales til alle OS X Mountain Lion-brugere og indeholder nye funktioner og rettelser.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af systemet inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Vælg Apple-menuen () og Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, bl.a. denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af selvstændige installeringsprogrammer kan hentes på Apples side med supportoverførsler

Om opdateringen

Opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.4 anbefales til alle OS X Mountain Lion-brugere og indeholder blandt andet følgende funktioner og rettelser, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer:

• Forbedringer af kompatibilitet ved oprettelse af forbindelse til nogle virksomheders Wi-Fi-netværk
  • Forbedringer af kompatibiliteten med Microsoft Exchange i Kalender
  • Løsning på et problem, der forhindrede FaceTime-opkald til telefonnumre uden for USA
  • Løsning på et problem, der kan forhindre planlagt vågeblus efter brug af Boot Camp
  • Forbedrer VoiceOver-kompatibilitet med tekst i PDF-dokumenter
  • Indeholder Safari 6.0.5, som forbedrer stabiliteten på nogle websteder med chatfunktioner og spil
  • Løsning på et problem, som kan medføre, at iMessage-beskeder vises i forkert rækkefølge i Beskeder
  • Løser et problem, hvor fødselsdage i Kalender kan vises forkert i nogle tidszoner
  • Rettelse af et problem, som kan medføre, at skrivebordets baggrundsbillede ikke vises efter genstart
  • Rettelse af et problem, som kan medføre, at dokumenter ikke arkiveres på en server ved brug af SMB
  • Løser et problem, som kan medføre, at bestemte arkiver ikke kan åbnes, efter at de er blevet kopieret til en enhed med navnet "Hjem"
  • Rettelse af et problem, som kan medføre, at ændringer af arkiver, der er foretaget via NFS, ikke vises
  • Løser et problem med at gemme arkiver på en Xsan-enhed fra visse programmer
  • Forbedrer ydeevnen ved log ind i Active Directory, især for cachelagrede konti eller ved brug af et domæne af typen .local
  • Forbedrer Open Directory-datareplikering
  • Forbedrer 802.1X-kompatibilitet med Active Directory-netværk
  • Forbedrer kompatibilitet ved brug af mobilkonti

Læs mere

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.