Indstilling af avancerede netværksindstillinger i indstillingsassistenten i iOS

Læs mere om, hvordan du bruger indstillingsassistenten i iOS til at indstille proxier eller konfigurere avancerede netværksindstillinger for virksomhedsmiljøet.

Hvis du er systemadministrator i en virksomhed, skal du råde brugerne til at indstille deres nye enhed til avancerede netværkskonfigurationer med indstillingsassistenten i iOS.

1. Skub fra venstre til højre på skærmen Hej.
  2. Tryk på knappen Hjem på skærmen Vælg et Wi-Fi-netværk.
  3. Tryk på Flere Wi-Fi-indstillinger.
  4. Tryk på ved siden at navnet på netværket.

Fra denne skærm kan du:

• Indstille en HTTP-proxy.
  • Definere indstillinger for statisk netværk.
  • Forny indstillingerne fra en DHCP-server.
  • Slå BootP til.