iPhoto '11: Sådan importeres billeder fra iOS-enheder, når Min fotostream er slået til

Her kan du læse om, hvordan iPhoto importerer billeder fra iOS-enheder, når Min fotostream er slået til.

Hvis Min fotostream er slået til på iOS-enheden, vil nye eller importerede billeder automatisk blive overført til Min fotostream, når enheden har en Wi-Fi-forbindelse. iCloud opbevarer dine fotos i 30 dage, så enhederne har tid til at oprette forbindelse og hente fotoene.

Hvis du har slået Min fotostream til i iPhoto, vises de nyeste Fotostream-fotos automatisk i iPhoto. Når automatisk import er slået til, importerer iPhoto dine Fotostream-billeder i fuld størrelse i iPhoto-biblioteket. Denne indstilling, som du finder under fanen Fotostream i iPhoto-indstillingerne, gør det muligt at arkivere alle dine Fotostream-fotos permanent i iPhoto-biblioteket.

Min fotostream

Hvis du tilslutter iOS-enheden for at importere fotos manuelt i iPhoto, registrerer iPhoto automatisk de fotos, der allerede er importeret fra Fotostream, og viser disse fotos i afsnittet "Allerede importeret" i importvinduet. Hvis du klikker på knappen "Importer fotos", importeres der kun fotos, der ikke allerede er blevet importeret fra Fotostream.

Hvis du vil importere fotos igen, som iPhoto i forvejen har importeret fra Min fotostream, kan du vælge billederne i importvinduet og derefter klikke på knappen "Importer valgte". Du bliver derefter spurgt om, om dubletterne skal fjernes.