Java-opdateringer til OS X pr. 15. juli 2015

Java-opdateringer løser et netop konstateret sikkerhedsproblem med webtilbehøret Java.

OS X Lion v10.7.5 eller OS X Mountain Lion v10.8.3 eller en nyere version

Hent den nyeste version af Java fra Oracle.

Hvis Java 7 eller en nyere version allerede er installeret, kan du bruge Java-kontrolpanelet til at hente og installere opdateringen:

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på Java for at åbne Java-kontrolpanelet.
  2. Klik på fanen Opdater, og følg instruktionerne på skærmen.

Mac OS X v10.6.8

Brug Softwareopdatering eller Mac App Store til at installere alle tilgængelige softwareopdateringer.

Begræns din sårbarhed over for potentielle sikkerhedshuller i Java-webapps

Du kan deaktivere Java-webtilbehøret og kun aktivere det, når du har brug for at køre en Java-webapp. Gå kun ind på de websteder, der skal bruge Java-webappen, når tilbehøret er slået til Når du er færdig med disse websteder, kan du deaktivere webtilbehøret Java igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.