Java-opdateringer til OS X pr. 15. juli 2015

Java-opdateringer løser et netop konstateret sikkerhedsproblem med webtilbehøret Java.

OS X Lion v10.7.5 eller OS X Mountain Lion v10.8.3 eller en nyere version

Hent den nyeste version af Java fra Oracle.

Hvis Java 7 eller en nyere version allerede er installeret, kan du bruge Java-kontrolpanelet til at hente og installere opdateringen:

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på Java for at åbne Java-kontrolpanelet.
  2. Klik på fanen Opdater, og følg instruktionerne på skærmen.

Mac OS X v10.6.8

Brug Softwareopdatering eller Mac App Store til at installere alle tilgængelige softwareopdateringer.

Begræns din sårbarhed over for potentielle sikkerhedshuller i Java-webapps

Du kan deaktivere Java-webtilbehøret og kun aktivere det, når du har brug for at køre en Java-webapp. Gå kun ind på de websteder, der skal bruge Java-webappen, når tilbehøret er slået til Når du er færdig med disse websteder, kan du deaktivere webtilbehøret Java igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.