Apple-id: Deaktivering af totrinsbekræftelse til Apple-id

Her kan du se, hvordan totrinsbekræftelsen til Apple-id slås fra.

Hvis du har valgt at beskytte dit Apple-id med totrinsbekræftelse, men gerne vil slå sikringen fra, skal du følge nedenstående fremgangsmåde:

1. Gå ind på Mit Apple-id (appleid.apple.com/dk), vælg "Administrer dit Apple-id", og log ind.
  2. Vælg fanen Adgangskode og sikkerhed.
  3. Klik på "Deaktiver totrinsbekræftelse."
  4. Vælg nye sikkerhedsspørgsmål, bekræft din fødselsdato, og angiv en reserveadresse til e-mail (anbefales).
  5. Klik på Arkiver.

Bemærk: Sørg for, at du kan huske de nye sikkerhedsspørgsmål og -svar. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at kunne svarene, så din identitet kan bekræftes.

Derefter modtager du en e-mailbesked om, at du har deaktiveret totrinsbekræftelse af dit Apple-id.