Java til OS X 2014-001: Sådan slås Java SE 6-webtilbehøret fra Apple og Web Start-funktionerne til igen

Her kan du se, hvordan du slår Java SE 6-webtilbehøret fra Apple og Web Start-funktionerne til igen i OS X Lion og nyere versioner.

Følg denne fremgangsmåde, hvis du vil slå Java 7 fra Oracle fra og slå Java SE 6-webtilbehøret fra Apple og Web Start-funktionen til igen, efter at du har installeret Java til OS X 2014-001 og den nyeste version af Java 7.

Bemærk: Du skal være logget på som administrator. Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode efter en kommando, skal du indtaste den og derefter trykke på Returtasten eller Enter.

1. Åbn Terminal (i mappen Hjælpeprogrammer).
  2. Indtast denne kommando, og tryk derefter på Returtasten eller Enter:
    sudo mkdir -p /Library/Internet\ Plug-Ins/disabled
  3. Indtast denne kommando, og tryk derefter på Returtasten eller Enter:
    sudo mv /Library/Internet\ Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin /Library/Internet\ Plug-Ins/disabled
  4. Indtast denne kommando, og tryk derefter på Returtasten eller Enter:
    sudo ln -sf /System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/JavaPlugin2_NPAPI.plugin /Library/Internet\ Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin
  5. Hvis du vil slå Java SE 6 Web Start-funktionen til igen, skal du indtaste denne kommando og derefter trykke på Returtasten eller Enter:
    sudo ln -sf /System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Commands/javaws /usr/bin/javaws

Yderligere oplysninger

Følgende fremgangsmåde annullerer kommandoerne ovenfor og gendanner Java 7 i OS X Lion nyere versioner.

1. Sådan slås Java SE 6 Web Start fra:
    • Indtast denne kommando, og tryk derefter på Returtasten eller Enter:
    • sudo ln -sf /System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/Current/Commands/javaws /usr/bin/javaws

• Når du bliver bedt om det, skal du indtaste administratoradgangskoden og derefter trykke på Returtasten eller Enter:
  2. Slå Java 7-tilbehøret til miniprogrammer til igen ved at hente og geninstallere den nyeste version af Oracle Java 7 JRE.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.