Mac mini (ultimo 2012): Hukommelsesspecifikationer og -opgraderinger

Læs mere om, hvilken hukommelse du kan bruge sammen med Mac mini (ultimo 2012) og Mac mini Server (ultimo 2012).

Mac mini (ultimo 2012) og Mac mini Server (ultimo 2012) har to interne hukommelsespladser. På disse pladser kan der bruges SO-DIMM-standardmoduler (Small Outline DIMM) af typen PC3-12800 DDR3 204-pin med følgende specifikationer:

• PC3-12800 DDR3
  • Uden buffer
  • Uden paritet
  • 204-pin-modul
  • 1600 MHz

Der kan bruges RAM-moduler på 2, 4 eller 8 GB på hver plads. Den bedste ydeevne opnås ved at undgå at blande hukommelsesmoduler med forskellig størrelse. Isæt to identiske hukommelsesmoduler.

DIMM-moduler med følgende egenskaber virker ikke:

• Registre eller buffere
  • PLL'er
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Læs mere

Læs mere om opgradering af hukommelsen i Mac mini (ultimo 2012).