Om opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.1

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.1.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Opdateringen OS X Mountain Lion v10.8.1 anbefales til alle OS X Mountain Lion-brugere og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Opdatering af systemet

Det anbefales at oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering, og i den forbindelse kan du benytte Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.

Der kan forekomme uønskede resultater, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis operativsystemet på anden måde er blevet ændret.

Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering… for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.

Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan variere fra computer til computer ved installering med Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også overføre installeringsprogrammet til opdateringen manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af det separate installationsprogram er tilgængelige på Apples websted med supportoverførsler.

Yderligere oplysninger

Hvad indeholder opdateringen?

Opdateringen indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac. Opdateringen sikrer bl.a. følgende:

• Løser et problem, der kan få Overførselsassistent til pludselig at lukke
  • Forbedrer kompatibiliteten ved forbindelse til en Microsoft Exchange-server i Mail
  • Løser et problem med afspilning af lyd via en Thunderbolt-skærm
  • Løser et problem, der kan forhindre iMessage-beskeder i at blive sendt
  • Løser et problem, der kan få systemet til at gå fast, hvis der bruges Pinyin-indtastning
  • Løser et problem ved forbindelse til SMB-servere med lange navne
  • Løser et problem, der kan forhindre Safari i at starte, hvis der bruges et PAC-arkiv (Proxy Automatic Configuration)
  • Forbedrer 802.1X-godkendelse med Active Directory-adgangsoplysninger

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.