Om Apple Remote Desktop Admin 3.6.1

Her kan du læse om Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Apple Remote Desktop Admin 3.6.1 er en opdatering til Remote Desktop-programmet, der kan bruges til ekstern administration af Apple Remote Desktop-klienter.

Sådan udføres opdateringen

OS X Mountain Lion: Du kan hente denne opdatering via fanen Opdateringer i Mac App Store eller via Softwareopdatering (som omdirigerer til fanen Opdateringer i Mac App Store).

OS X Lion: Hvis du har købt Remote Desktop i Mac App Store, er denne opdatering tilgængelig på fanen Opdateringer i Mac App Store. Hvis du har installeret Remote Desktop fra en fysisk disk, er opdateringen tilgængelig som en automatisk softwareopdatering.

Hvis du oprindeligt installerede Remote Desktop fra en installeringsdisk i stedet for via Mac App Store, kan du bruge den manuelle opdatering fra Apples websted med supportoverførsler.

Systemkrav

•
Remote Desktop v3.6.1 forudsætter OS X Lion eller Mountain Lion.
  • Remote Desktop v3.6.1-opdateringen forudsætter Apple Remote Desktop 3.0 eller en nyere version
  • OS X Mountain Lion forudsætter Remote Desktop v3.6 eller en nyere version.

Nyheder

Denne opdatering forbedrer Remote Desktop-programmets generelle stabilitet og pålidelighed og indeholder følgende ændringer:

• Hurtigere start, når der er lange computerlister.
  • De overførte computerlisters pålidelighed er højere ved opgradering fra ældre versioner af Apple Remote Desktop.
  • Forbedret observering og kontrol af computere med mere end én skærm.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple Remote Desktop 3.6.1 fås ved at se denne artikel.