Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om Apple Remote Desktop Admin 3.6.1

Her kan du læse om Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Apple Remote Desktop Admin 3.6.1 er en opdatering til Remote Desktop-programmet, der kan bruges til ekstern administration af Apple Remote Desktop-klienter.

Sådan udføres opdateringen

OS X Mountain Lion: Du kan hente denne opdatering via fanen Opdateringer i Mac App Store eller via Softwareopdatering (som omdirigerer til fanen Opdateringer i Mac App Store).

OS X Lion: Hvis du har købt Remote Desktop i Mac App Store, er denne opdatering tilgængelig på fanen Opdateringer i Mac App Store. Hvis du har installeret Remote Desktop fra en fysisk disk, er opdateringen tilgængelig som en automatisk softwareopdatering.

Hvis du oprindeligt installerede Remote Desktop fra en installeringsdisk i stedet for via Mac App Store, kan du bruge den manuelle opdatering fra Apples websted med supportoverførsler.

Systemkrav

•
Remote Desktop v3.6.1 forudsætter OS X Lion eller Mountain Lion.

• Remote Desktop v3.6.1-opdateringen forudsætter Apple Remote Desktop 3.0 eller en nyere version

• OS X Mountain Lion forudsætter Remote Desktop v3.6 eller en nyere version.

Nyheder

Denne opdatering forbedrer Remote Desktop-programmets generelle stabilitet og pålidelighed og indeholder følgende ændringer:

• Hurtigere start, når der er lange computerlister.

• De overførte computerlisters pålidelighed er højere ved opgradering fra ældre versioner af Apple Remote Desktop.

• Forbedret observering og kontrol af computere med mere end én skærm.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple Remote Desktop 3.6.1 fås ved at se denne artikel.