Handy Tech Braille Star 40: Enhedstaster til VoiceOver-navigation

Hvis du bruger en Handy Tech Braille Star 40-braille-skærm med VoiceOver i iOS, kan du navigere ved hjælp af følgende enhedsspecifikke tastekommandoer.

Taster på braille-enhed VoiceOver-handling
Venstre op + venstre ned Aktiverer Slettetasten
Højre op + højre ned Aktiverer Returtasten
Venstre op Panorer braille til venstre
Venstre ned Panorer braille til højre
Højre op Panorer braille til venstre
Højre ned Panorer braille til højre
Markørtast Tryk to gange på det valgte emne
Statusmarkør Slå udvidet statusbeskrivelse til eller fra

Yderligere oplysninger

Du kan finde en generel liste over almindelige kommandoer i artiklen almindelige braille-kommandoer til VoiceOver.

Hvis du vil være sikker på, at din braille-skærm bruger den korrekte tabel, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iOS.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.