Om opdateringen OS X Lion v10.7.5

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Lion v10.7.5.

Opdateringen OS X Lion v10.7.5 anbefales til alle OS X Lion-brugere, og den indeholder generelle operativsystemrettelser, der forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Opdatering af systemet

Det anbefales at oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering, og i den forbindelse kan du benytte Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme uønskede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde. Vælg Softwareopdatering på Apple-menuen () for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering.

Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Visse opdateringer skal installeres før andre, så du skal køre Softwareopdatering, indtil "Softwaren er ajour" vises i Softwareopdatering.

Du kan overføre installeringsprogrammet med opdateringen her. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af det separate installationsprogram kan hentes på Apples websted med supportoverførsler.

Yderligere oplysninger

Opdateringen OS X Lion v10.7.5 indeholder Gatekeeper, der er en sikkerhedsfunktion, der bidrager til at forhindre skadelig software på din Mac.

Opdateringen indeholder desuden følgende programrettelser:

• Løser et problem med, at symbolerne i Launchpad blev byttet rundt efter genstart
  • Forbedrer Wi-Fi-stabiliteten på iMac (ultimo 2009 og nyere modeller)
  • Løser et problem ved brug af Spotlight til at søge på en SMB-server
  • Forbedrer kompatibiliteten ved forbindelse til Active Directory-servere
  • Løser et problem med afspilning af lyd, når MacBook Air (medio 2012) er tilsluttet en Thunderbolt-skærm
  • Forbedrer Active Directory-klienter ved at opdatere computeradgangskode og DNS-poster
  • Opdaterer nøgleringen korrekt ved skift til en 802.1X-adgangskode
  • Løser et problem, der kan medføre, at tekstindtastningsfelter er tomme i nogle programmer
  • Bevarer iCal-begivenheder ved overførsel til Microsoft Exchange Server 2010
  • Gennemfører styrede indstillinger på baggrund af en brugers primære gruppe
  • Løser et problem ved adgang til sikre websteder med en proxyserver
  • Forbedrer kompatibiliteten med RSA-token, der bruges til at godkende 802.1X-netværk
  • Forbedrer kompatibiliteten med Centrify DirectControl-godkendelse
  • Gør det muligt at logge automatisk på en NIS-konto
  • Understøtter @icloud.com-e-mailadresser
  • Løser et problem med nogle VGA-projektorer ved tilslutning til visse bærbare Mac-computere

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på dette websted.

Supplerende opdatering til Mac OS X v10.7.5

Den supplerende opdatering til Mac OS X v10.7.5 indeholder følgende programrettelser:

• Løser et problem, der kan få Time Machine-sikkerhedskopiering til at tage ekstra lang tid
  • Løser et problem, der kan forhindre åbning af bestemte programmer, der er signeret med et udvikler-id

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.