Sådan får du en Mac til at læse sit serienummer op

Her kan du se, hvordan du får en Mac til at læse sit serienummer op i OS X Lion eller Mac OS X v10.6.

1. Sørg for, at lyden på computeren er skruet tilstrækkeligt op, så du kan høre serienummeret.
  2. Hold Alternativtasten nede, og vælg Apple-menuen () > Oplysninger om system (eller Apple-menuen > Systemprofil i Mac OS X v10.6).
  3. Tryk på Kommando-4 (⌘4), eller vælg Arkiv > Læs serienummer op, hvorefter computeren læser sit serienummer op.

Yderligere oplysninger

Serienummeret kan også ses i vinduet Om denne Mac.