Gentaget downloading af Lær at spille-lektioner fra GarageBand

Læs mere om, hvordan du genoptager en afbrudt downloading af tidligere købte Lær at spille-lektioner eller downloader dem igen.

Hvis du har startet downloadingen af en Lær at spille-lektion, og downloadingen afbrydes eller ikke er afsluttet, kan du genoptage downloadingen fra Lektionsbutik i GarageBand. Du kan også hente tidligere downloadede lektioner fra kunstnere igen fra Apple Store (men ikke fra Lektionsbutik i GarageBand).

Sådan genoptages en afbrudt downloading af en Lær at spille-lektion

1. Kontroller netværksforbindelsen. Netværksforbindelsen skal være aktiv, for at downloadingen kan gennemføres.

2. Afslut GarageBand, og åbn programmet igen. Hvis GarageBand allerede er lukket, skal du klikke på programmets symbol for at åbne det. Der vises en meddelelse om, at downloadingen genoptages.

3. Hvis GarageBand er åbent, men projektvælgeren ikke vises, skal du vælge Arkiv > Ny for at åbne den.

4. I projektvælgeren skal du klikke på "Lær at spille", og derefter skal du klikke på pilen i nederste højre hjørne for at genoptage downloadingen.

Hvis downloadingen stadig ikke kan gennemføres, skal du se afsnittet GarageBand Learn to Play på Apple-softwaresiden for at få oplysninger om og vejledning i at downloade lektionen igen.

Sådan downloades en købt Lær at spille-lektion igen på et senere tidspunkt

1. Log på din Apple Store-konto, og gå ind på ordreoversigten.

2. Klik på en lektion for at downloade den igen.

Kontakt Apple-support

Hvis du har problemer med at købe Lær at spille-lektioner, kan du kontakte Apple-support.

Hvis du har problemer med at downloade Lær at spille-lektioner fra ordreoversigten i Apple Store, kan du se Hjælp til køb af Apple-software.