GarageBand til iOS 1.2: Optimering af netværksforbindelse til jam-session

Få at vide, hvordan du optimerer netværksforbindelsen for jam-sessioner i GarageBand til iOS.

Det kan indebære problemer at blande forskellige netværksforbindelser, når du prøver at oprette forbindelse til en jam-session, eller enhederne bliver ikke synkroniseret. Disse tip er med til at optimere netværksforbindelsen:

• Alle deltagere i en jam-session skal bruge den samme type netværksforbindelse: Wi-Fi eller Bluetooth.
  • Hvis der er tæt trafik på det tilgængelige Wi-Fi-netværk, skal du prøve at bruge Bluetooth.
  • Hvis en eller flere deltagere vil lave lydoptagelser med lydoptageren, guitarforstærkeren eller sampleren, vil brug af et Wi-Fi-netværk forkorte den tid, det tager at hente optagelser.

Sådan vælges en specifik netværksforbindelse:

Bluetooth

1. Åbn programmet Indstillinger, og slå Wi-Fi fra.
  2. Tryk på afsnittet Generelt, og slå Bluetooth til.
  3. Gentag trin 1 og 2 for hver deltager.
  4. Åbn indstillingerne for jam-session i GarageBand til iOS.
  5. Opret en jam-session, eller opret forbindelse til en jam-session.

Wi-Fi

1. Åbn programmet Indstillinger, og slå Wi-Fi til.
  2. Tryk på afsnittet Generelt, og slå Bluetooth fra.
  3. Gentag trin 1 og 2 for hver deltager. Kontroller, om alle deltagere er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  4. Åbn indstillingerne for jam-session i GarageBand til iOS.
  5. Klik på Annuller i dialogen "Vil du slå Bluetooth til?".
  6. Opret en jam-session, eller opret forbindelse til en jam-session.