Om opdateringen OS X Lion v10.7.4

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Lion v10.7.4.

Opdateringen OS X Lion v10.7.4 anbefales til alle OS X Lion-brugere og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Opdatering af systemet

Det anbefales at oprette en sikkerhedskopi af dit system før installering, og i den forbindelse kan du benytte Time Machine.

Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet. Der kan forekomme uventede resultater, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller operativsystemet på anden måde er blevet ændret.

Vælg SoftwareopdateringApple-menuen () for at foretage en automatisk søgning på internettet efter den nyeste Apple-software, herunder denne opdatering.

Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan variere fra computer til computer ved installering med Softwareopdatering. Visse opdateringer skal installeres før andre, så du skal køre Softwareopdatering, indtil "Softwaren er ajour" vises i Softwareopdatering.

Du kan overføre installeringsprogrammet til opdateringen manuelt. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Disse versioner af de separate installeringsprogrammer er tilgængelige på Apples websted med supportoverførsler.

Yderligere oplysninger

Hvad indeholder opdateringen?

Opdateringen OS X Lion v10.7.4 indeholder rettelser, der:

• løser et problem med, at indstillingen "Åbn vinduerne, når der logges ind igen" altid er slået til.
  • forbedrer kompatibiliteten med USB-tastaturer fra visse britiske producenter.
  • løser tilladelsesproblemer, der kunne opstå, hvis Vis info-funktionen "Anvend på underliggende emner..." anvendes på hjemmebiblioteket. Yderligere oplysninger kan ses i denne artikel.
  • forbedrer internetdeling af PPPoE-forbindelser.
  • forbedrer brugen af et proxy-autokonfigurationsarkiv (PAC).
  • løser et problem, der kunne forhindre arkiver i at blive arkiveret på en SMB-server.
  • forbedrer udskrivning til en SMB-udskriftskø.
  • forbedrer ydeevnen ved tilslutning til en WebDAV-server.
  • giver mulighed for automatisk login for NIS-konti.
  • sikrer RAW-billedkompatibilitet med flere digitalkameraer.
  • forbedrer stabiliteten ved sammenkædning af og login på Active Directory-konti.
  • Opdateringen OS X Lion v10.7.4 indeholder Safari 5.1.6, der sikrer forbedringer af stabiliteten.

Oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på følgende side: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.