GarageBand til iOS: Der er problemer med sange, der er oprettet med en nyere version af programmet

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med sange, der er oprettet med en nyere version af GarageBand til iOS.

Hvis en sang er blevet oprettet i en nyere version af GarageBand til iOS end den version, du bruger, virker nogle funktioner muligvis ikke som forventet. Eksempel: Autoafspil i Smart Instruments virker muligvis ikke korrekt, hvis sangen blev oprettet med en tidssignatur, der ikke understøttes af den version af GarageBand til iOS, du bruger.

Du får de bedste resultater, når du bruger den samme eller en nyere version af GarageBand til iOS til at spille sange med.