Systemkrav til OS X Lion og Mac OS X v10.6

Se systemkravene til OS X Lion og Mac OS X v10.6.

Systemkrav for OS X Lion

Computeren skal have følgende for at kunne køre Lion:

• En Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor
  • Mac OS X v10.6.6 eller en nyere version for at installere via Mac App Store (v10.6.8 anbefales)
  • 7 GB ledig plads på harddisken
  • 2 GB RAM

Hvis din Mac ikke opfylder disse krav, skal du opgradere den, før du kan installere Lion.

Du kan finde flere oplysninger i OS X Lion – Tekniske specifikationer.

Systemkrav for Mac OS X v10.6 Snow Leopard

Første gang du installerer Snow Leopard, skal du have en Mac med:

• En Intel-processor
  • Et internt eller eksternt dvd-drev eller Dvd- eller cd-deling
  • Mindst 1 GB RAM (mere RAM anbefales)
  • En indbygget skærm eller en skærm, der er sluttet til et skærmkort fra Apple, som understøttes af din computer
  • Minimum 5 GB ledig plads på harddisken eller 7 GB diskplads, hvis du installerer udviklerværktøjerne

Hvis du vil have flere oplysninger, skal du se installerings- og indstillingsvejledningen til Mac OS X 10.6 Snow Leopard.