Samme indhold i mappen Reklame i iCloud Mail og macOS

Hvis du bruger macOS Mail til at tjekke din iCloud-e-mail, kan indholdet i mappen Reklame være anderledes end, når du tjekker din iCloud-e-mail fra et andet sted. Følg disse trin, hvis det er tilfældet.

Sådan får du vist det samme indhold i mappen Reklame i iCloud Mail og macOS Mail:

1. Åbn programmet Mail på Mac-computeren.
  2. Vælg Mail > Indstillinger.
  3. Klik på Reklamepost, og vælg derefter "Slå filtrering af reklamepost til" og "Flyt den til reklamepostkassen".
    Slå filtrering af reklamepost til på en Mac-computer
  4. Klik på Konti.
  5. Vælg din iCloud-e-mailkonto til venstre.
  6. Klik på Postkassehandlinger, og klik på menuen ud for Reklamepost. Vælg Junk under iCloud i menuen.
    Rullemenuen Reklamepost på en Mac-computer

Nu gemmes alle beskeder, der er markeret som reklame, på iCloud-serveren, og de vises i mappen Reklame både i macOS Mail og i iCloud Mail. Hvis du sletter en besked i en af mapperne, slettes den permanent.

Da reklamepost på iCloud-serveren tæller med i det samlede forbrug af iCloud-lagringsplads, kan det være en god idé at slette reklamepost med jævne mellemrum. Beskeder i mappen Reklame slettes automatisk efter 30 dage.