iPhoto '11: Sådan gendanner du fra Time Machine med iPhoto '11 (9.2 eller nyere) og OS X Lion 10.7.2 (eller nyere)

Hvis du bruger iPhoto ’11 (version 9.2 eller nyere) og Time Machine med OS X Lion 10.7.2 (eller nyere), findes funktionen Gennemse sikkerhedskopier ikke længere i iPhoto. Det betyder, at du skal gendanne hele iPhoto-biblioteket i stedet for at gendanne bestemte fotos i iPhoto-biblioteket.

Vigtigt! Hvis du bruger ældre versioner af iPhoto 9 og OS X Lion, skal du opdatere dem først. Det gør du ved at klikke på Apple-menuen (), vælge Softwareopdatering og installere alle tilgængelige opdateringer. iPhoto skal muligvis opdateres via Mac App Store.

Hvis du bruger iPhoto ’11 (version 9.2 eller nyere) og Time Machine med OS X Lion 10.7.2 (eller nyere), findes funktionen Gennemse sikkerhedskopier ikke længere i iPhoto. Det betyder, at du skal gendanne hele iPhoto-biblioteket i stedet for at gendanne bestemte fotos i iPhoto-biblioteket.

Følg fremgangsmåden herunder for at gennemse og gendanne fra dit Time Machine-drev.

Sådan gendannes fotos:

1. Afslut iPhoto.
  2. Tilslut Time Machine-drevet.
  3. Åbn den mappe, der indeholder iPhoto-biblioteket, i Finder. Medmindre du har flyttet iPhoto-biblioteket, findes det i Hjem/Billeder/iPhoto-bibliotek.
  4. Start Time Machine.  Time Machine findes i Dock eller i mappen /Programmer.
  5. Vælg den sikkerhedskopi, du vil bruge. På tidslinjen i højre side af skærmen vises et lilla hak for hver af de sikkerhedskopier, der er gemt på dit Time Machine-drev.
  6. Vælg det iPhoto-bibliotek, som du vil gendanne, og klik derefter på knappen Gendan.

Du bliver muligvis bedt om at reparere dit bibliotek i iPhoto, hvis der er uoverensstemmelser i dine arkiver. Hvis det er tilfældet, skal du fortsætte ved at klikke på knappen Reparer. Hvis du bemærker tomme miniaturer, skal du genåbne iPhoto, mens du holder Kommandotasten og Alternativtasten nede. Når vinduet Genopbyg iPhoto-bibliotek vises, skal du markere afkrydsningsfeltet Genopbyg alle fotografiernes miniaturer. Det kan tage lang tid afhængigt af størrelsen på biblioteket.

Yderligere oplysninger

• Luk altid iPhoto, inden du gendanner fra Time Machine.
  • Time Machine kan ikke foretage en fuld sikkerhedskopiering af iPhoto-biblioteket, når iPhoto er åben. For at sikre at Time Machine foretager en fuld sikkerhedskopiering af biblioteket, skal du lukke iPhoto midlertidigt, inden du sikkerhedskopierer.