Forbedring af sikkerheden på Tilbage til min Mac-netværk

Hjælp til at beskytte oplysningerne på din Mac-computer.

Tilbage til min Mac* anvender disse sikkerhedsmetoder:

• IPSec og SSL krypterer og beskytter kommunikationen mellem din Mac-computer og de Tilbage til min Mac-servere, der beskytter alt indhold, som du overfører mellem dine Mac-computere.
  • Kerberos med digitale certifikater giver en sikker og pålidelig godkendelse, der bekræfter identiteten. (Derudover giver Kerberos den fordel, at det ikke er nødvendigt at indtaste brugernavn og adgangskode, hver gang du opretter forbindelse til en anden Mac-computer på Tilbage til min Mac-netværket.)

* Tilbage til min Mac er ikke tilgængelig på macOS Mojave. Udforsk alternativer til arkivadgang, skærmdeling og adgang til fjernskrivebord.

Gør dit netværk endnu mere sikkert med disse valgfrie indstillinger

Her er nogle ekstra indstillinger, der kan bruges til at gøre dit netværk endnu mere sikkert.

Sådan opretter du stærke adgangskoder til brugerkonti

Opret stærke adgangskoder til din Apple-id-konto og Mac-computerens macOS-brugerkonto, og beskyt dine adgangskoder. Alle, der kender dine brugernavne og adgangskoder, kan få adgang til de Mac-computere, der er logget på iCloud med dit Apple-id.

Sådan kræver du brug af adgangskode, når vågeblus eller skærmskåner starter

Slå indstillingen for krav om adgangskode til på alle Mac-computere på Tilbage til min Mac-netværket. Hvis nogen vil have adgang til din Mac-computer, kræver det, at de indtaster adgangskoden, før de kan starte eller vække din Mac-computer eller afslutte skærmskåneren.

Sådan kræver du adgangskode:

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (), og klik derefter på Sikkerhed & anonymitet.
  2. Vælg "Bed om adgangskode umiddelbart efter, at vågeblus eller skærmskåner starter."

Sådan låser du skærmen

Slå indstillingen for visning af låseskærmen på skrivebordet til på alle Mac-computere på Tilbage til min Mac-netværket. Hvis du deler skærmen med en ekstern Mac-computer, kan du låse skærmen manuelt, inden du afslutter sessionen. Der er ingen, der kan få adgang til din eksterne Mac-computer, før skærmskåneren er aktiveret.

Sådan får du låseskærmen vist på skrivebordet:

1. Åbn Hovednøglering i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Hovednøglering, og klik derefter på fanen Generelt.
  3. Vælg "Vis status for nøglering på menulinje". Der vises et låsesymbol på menulinjen.
  4. Skærmen låses manuelt ved at klikke på hængelåssymbolet og vælge Lås skærm.

Sådan slår du automatisk login fra

Hvis du slår automatisk login fra, skal alle, der forsøger at logge på din brugerkonto på Mac-computeren, indtaste din adgangskode. Følg disse trin for at slå automatisk log ind fra:

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (), og klik derefter på Brugere & grupper.
  2. Klik på låsesymbolet nederst i vinduet.
  3. Indtast dit administratornavn og din adgangskode, og klik derefter på Lås op.
  4. Klik på Log ind (over låsesymbolet), og slå derefter Automatisk log ind fra.
  5. Klik på låsesymbolet igen, og luk vinduet.