Forbedring af sikkerheden på Tilbage til min Mac-netværk

Hjælp med at beskytte oplysningerne på din Mac-computer.

Tilbage til min Mac bruger følgende sikkerhedsmetoder:

• IPSec og SSL krypterer og beskytter kommunikationen mellem din Mac-computer og de Tilbage til min Mac-servere, der beskytter alt indhold, der overføres mellem dine Mac-computere.
  • Kerberos med digitale certifikater giver en sikker og pålidelig godkendelse, der bekræfter identiteten. Derudover giver Kerberos den fordel, at det ikke er nødvendigt at indtaste brugernavn og adgangskode, hver gang du opretter forbindelse til en anden Mac-computer på Tilbage til min Mac-netværket.

Gør dit netværk endnu mere sikkert med disse valgfrie indstillinger

Her er nogle ekstra indstillinger, der kan bruges til at gøre dit netværk endnu mere sikkert.

Opret stærke adgangskoder til brugerkonti

Opret stærke adgangskoder til din Apple-id-konto og Mac-computerens macOS-brugerkonto, og beskyt dine adgangskoder. Alle, der kender dine brugernavne og adgangskoder, kan få adgang til de Mac-computere, der er logget på iCloud-konto med dit Apple-id.

Kræv brug af adgangskode ved afbrydelse af vågeblus eller skærmskåner

Slå indstillingen for krav om adgangskode til på alle Mac-computere på Tilbage til min Mac-netværket. Hvis nogen vil have adgang til din Mac-computer, kræver det, at de indtaster adgangskoden, før de kan starte eller vække din Mac-computer eller slutte skærmskåneren.

Sådan kræves adgangskode:

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen (), og klik derefter på Sikkerhed & Anonymitet.
  2. Vælg "Kræv adgangskode efter start af vågeblus eller skærmskåner".

Lås skærmen

Slå indstillingen for visning af låseskærmen på skrivebordet til på alle Mac-computere på Tilbage til min Mac-netværket. Hvis du deler skærmen med en ekstern Mac-computer, kan du låse skærmen manuelt, inden du afslutter sessionen. Der er ingen, der kan få adgang til din eksterne Mac-computer, før skærmskåneren er aktiveret.

Sådan får du låseskærmen vist på skrivebordet:

1. Åbn Hovednøglering i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Hovednøglering, og klik derefter på fanen Generelt.
  3. Vælg "Vis status for nøglering på menulinje". Der vises et låsesymbol på menulinjen.
  4. Skærmen låses manuelt ved at klikke på hængelåssymbolet og vælge Lås skærm.

Slå automatisk log ind fra

Hvis du slår automatisk log ind fra, skal alle, der forsøger at logge på din brugerkonto på Mac-computeren, indtaste din adgangskode. Følg disse trin for at slå automatisk log ind fra:

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (), og klik derefter på Brugere & grupper.
  2. Klik på låsesymbolet nederst i vinduet.
  3. Indtast dit administratornavn og din adgangskode, og klik derefter på Lås op.
  4. Klik på Log ind (over låsesymbolet), og slå derefter Automatisk log ind fra.
  5. Klik igen på låsesymbolet, og luk vinduet.