Indstil Magic Keyboard, Magic Mouse eller Magic Trackpad til brug med din Mac

Hvis din trådløse inputenhed fulgte med i æsken med din nye Mac, skal du bare tænde enheden for at begynde at bruge den. Ellers skal du følge disse trin for at indstille den.

Bunden af Magic Mouse, der viser afbryderknappen i tændt position

Magic Keyboard, Magic Keyboard med Touch ID, Magic Mouse og Magic Trackpad fungerer trådløst via Bluetooth, når de er tændt og parret med din Mac.

Hvis enheden fulgte med i æsken med din nye Mac, er den allerede parret med den pågældende Mac, og der oprettes automatisk forbindelse, når du tænder for enheden. Enheden er tændt, når du kan se et grønt lys under afbryderknappen.

Følg nedenstående trin, hvis enheden blev leveret i en separat æske, eller du skal indstille den igen.

Indstil Magic Keyboard, Magic Mouse eller Magic Trackpad

Magic Trackpad, Magic Keyboard med Touch ID og Magic Mouse set oppefra
  1. Brug et af disse kabler til at forbinde din trådløse enhed til din Mac:

• USB-C til Lightning-kabel

• Lightning til USB-kabel

Hvis du ikke kan tilslutte kablet, fordi din enhed ikke har en Lightning-port, skal du følge trinnene i næste afsnit.

2. Tænd for enheden. Der vises et grønt lys under afbryderknappen.

3. Enheden bruger USB-forbindelsen til at genoplade batteriet Hvis du vil kontrollere opladningsniveauet og bekræfte, at enheden er parret, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Bluetooth. Enheden vises på listen over Bluetooth-enheder.

4. Fjern kablet til enheden igen for at bruge den trådløst.

Indstil tidligere modeller af Apples trådløse inputenheder

Magic Trackpad, Apple Wireless Keyboard og Magic Mouse set fra oven

Tidligere modeller af Apples trådløse inputenheder har ikke en Lightning-port. For at indstille dem skal du bruge en kabeltilsluttet eller trådløs mus eller et kabeltilsluttet eller trådløst pegefelt, som allerede er tilsluttet din Mac. Hvis du bruger en bærbar computer, kan du bruge det indbyggede pegefelt under indstillingen.

1. Tænd enheden. LED-indikatoren på enheden begynder at blinke for at vise, at enheden er synlig og klar til at blive parret.

• Hvis LED-indikatoren aldrig tænder, skal du muligvis udskifte enhedens batterier.

• Hvis LED-indikatoren tænder kortvarigt, men ikke blinker, er enheden muligvis forbundet til en anden Mac, der er i nærheden. På den anden Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth. Klik på knappen Vis detaljer knappen DetaljerAlt-tekst til billede mangler, og klik derefter på Glem denne enhed. Du kan også flytte markøren over enhedens navn og derefter klikke på knappen FjernAlt-tekst til billede mangler. Når du har fjernet enheden, skal du slukke og tænde den igen.

2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth.

3. Når enheden vises i Bluetooth-indstillinger, skal du klikke på Forbind.

4. Hvis du bliver bedt om at indtaste en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden på det tastatur, du er ved at indstille. Tryk derefter på Retur på det samme tastatur.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan forbinde Magic Keyboard, Magic Mouse eller Magic Trackpad til din Mac.