Bluetooth: Sådan indstilles Apple Wireless Mouse eller Magic Trackpad ved hjælp af indstillingsassistent

Se, hvordan Apple Wireless Mouse eller Magic Trackpad indstilles, hvis der ikke er en USB-mus klar til brug i indstillingsassistenten.

1. Tænd din Mac-computer.
  2. Hvis der ikke registreres en USB-mus, starter computeren indstillingsassistenten til Bluetooth-pegefeltet eller -musen. På skærmen skifter billedet mellem et pegefelt og en mus som vist nedenfor.
    Tændt pegefeltTændt mus
  3. Statusindikatoren (hjul) i bunden af skærmen angiver, at computeren søger efter et Bluetooth-pegefelt eller en Bluetooth-mus.
  4. Tænd for pegefeltet eller musen for at gøre den synlig.
  5. Statusindikatoren i bunden af skærmen forsvinder, når computeren har fundet et Bluetooth-pegefelt eller en Bluetooth-mus.
  6. Der vises en fortsæt-knap nederst til højre på skærmen, mens billederne af pegefelt og mus fortsat vises skiftevis.
    Bemærk: Hvis du ikke klikker på fortsæt-knappen inden for 60 sekunder, vælger computeren den første Bluetooth-pegeenhed, som den registrerer.
  7. Brug musen eller pegefeltet til at klikke på fortsæt-knappen og afslutte pardannelsen.

Yderligere oplysninger

En grundig vejledning i, hvordan musen og pegefeltet indstilles, kan ses i artiklen Bluetooth: Sådan indstilles en Apple Wireless Mouse eller Magic Trackpad. Du kan også læse mere om pardannelse mellem din Mac-computer og et tastatur fra en anden computer.