Brug af FaceTime og iMessage bag en firewall

FaceTime og iMessage kan bruges på de fleste netværk. Hvis dit netværk beskyttes af en firewall, skal du muligvis aktivere bestemte porte.

Nogle netværk bruger firewalls som sikkerhed. Firewalls blokerer bestemte typer internettrafik fra at komme ind på eller forlade et netværk. Internettrafikken føres gennem en firewall ved hjælp af porte. Hvis FaceTime og iMessage skal bruges bag bestemte firewalls, skal du muligvis bede netværksadministratoren om at aktivere de pågældende porte:

FaceTime

iMessage

• 80 (TCP)

• 443 (TCP)

• 3478 til 3497 (UDP)

• 5223 (TCP)

• 16384 til 16387 (UDP)

• 16393 til 16402 (UDP)

• 80 (TCP)

• 443 (TCP)

• 5223 (TCP)

Afhængigt af NAT-konfigurationen for routeren og netværket kan yderligere porte bruges til at sende og modtage video. Routerfunktioner, f.eks. portoverførsel, SIP-bortfald eller dynamisk åbning af medieporte, kan påvirke FaceTime og iMessage. Kontakt din netværksadministrator for at få hjælp til portviderestilling.

Læs mere om anbefalede indstillinger til Wi-Fi-routere og adgangspunkter, hvis du bruger et Wi-Fi-netværk.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.