iMovie til iOS: Hvorfor har videoer delt gennem kamerarullen lavere opløsning?

Du kan dele din færdige iMovie til iOS-video med andre fra kamerarullen via e-post, iMessage, mms og YouTube.

Når du deler din færdige iMovie-video via e-post, iMessage eller mms (kun iPhone 4 eller nyere), skalerer kamerarullen videoen til en lavere opløsning og komprimerer videoen, så overførslen går hurtigere. Hvis du har eksporteret din film fra iMovie i HD-opløsning, kan du ved deling via YouTube vælge, om videoen skal være i standardopløsning eller i HD.

Uanset hvordan du deler den færdige film, forbliver den originale version i fuld opløsning i Kamerarullen, og du kan overføre denne version til din computer, når du slutter din enhed til. For at gøre det skal du følge vejledningen i artiklen iOS: Sådan importerer du dine fotos og videoer fra en iOS-enhed til din computer.