Mac Pro: Om Mac Pro-lydopdatering 1.1

Få mere at vide om Mac Pro-lydopdatering 1.1.

Mac Pro-lydopdatering 1.1 fjerner en unormal lyd, som muligvis høres fra Mac Pro-computeren, når du bruger FireWire-lydenheder. Denne opdatering er til Mac Pro-computere (primo 2009) med Mac OS X v10.6.3.

Luk alle åbne programmer, og hent opdateringen.

1. Overførselsprogrammet placerer et diskbillede med et installeringsprogram i mappen med overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger.
  2. Hvis du har hentet diskbilledet med Safari, giver Safari dig besked, når billedet indeholder et program. Klik på OK for at fortsætte.
  3. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er markeret under indstillinger i Safari, aktiveres diskbilledarkivet af sig selv.  Hvis denne indstilling ikke er slået til i Safari, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere den.

Installer opdateringen.

Bemærk: Du skal bruge administratoradgangskoden til installeringen.

1. Arkiver åbne dokumenter, og luk alle andre programmer.
  2. Dobbeltklik på MacProAudioUpdate1.1.pkg.
  3. Læs og følg anvisningerne, der vises på skærmen.
    Vigtigt! Sluk eller afbryd ikke computeren under opdateringen. En statuslinje viser status for opdateringen.
  4. Hvis du får vist meddelelsen "Computeren har ikke brug for denne opdatering", har din computer ikke brug for opdateringen.
  5. Der vises en meddelelse om, at installeringen blev udført korrekt.  Klik på Start igen.

Yderligere oplysninger

Følg disse trin for at se, om opdateringen allerede er blevet anvendt:

1. Vælg Om denne MacApple-menuen ().
  2. Klik på Flere oplysninger... for at åbne Systemprofil.
  3. Vælg Udvidelser i softwareafsnittet under Systemprofil.
  4. Hvis opdateringen er blevet installeret, vises AppleIntelCPUPowerManagement version 104.3.1 som en udvidelse.