Brug af kommandoen sudo i Terminal kræver administratoradgangskode

Brug af kommandoen sudo i Terminal på din Mac kræver, at du logger ind med en administratorkonto, der har en adgangskode.

Hvis du er logget på din Mac med en administratorkonto, kan du bruge kommandoen sudo i Terminal til at udføre kommandoer som en anden bruger, f.eks. root-brugeren. Når du har indtastet kommandoen, beder Terminal om, at du indtaster kontoadgangskoden. Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis der ikke er en adgangskode til din konto, kan du tilføje eller ændre din adgangskode i indstillingerne for Brugere & grupper. Derefter kan du køre sudo-kommandoer i Terminal.

Terminal viser ikke adgangskoden, mens du indtaster den. Hvis du indtaster den forkerte adgangskode eller ingen adgangskode, udføres kommandoen ikke, og Terminal beder dig om at prøve igen.