Sikker lagring af Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver, som ligger på en iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse om, hvordan du bruger iCloud eller iTunes til at lagre iWork-arkiver.

Gem dine arkiver med iCloud Drive

Når du gemmer arkiver i iCloud Drive, er de tilgængelige via enhver enhed, der er logget på med samme Apple-id og som har iCloud Drive slået til.

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Brug Pages, Numbers eller Keynote til iOS eller gennemse appen Arkiver.
  • På Mac: Brug Pages, Numbers eller Keynote, eller brug Finder til at finde alle dine arkiver.
  • På en Windows-pc kan du bruge iCloud til Windows til at få adgang til dine arkiver.
  • iCloud.com: Brug Pages, Numbers eller Keynote til iCloud, eller brug iCloud Drive-webappen.

Sørg for, at Pages, Numbers og Keynote er slået til i iCloud for at komme i gang:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå iCloud Drive til. Sørg for, at Pages, Numbers og Keynote er slået til.
  • På Mac: Gå til  > Systemindstillinger > iCloud, og klik på Indstillinger ved siden af iCloud Drive. Sørg for, at der er flueben ved Pages, Numbers og Keynote, og klik på OK.
  • På Windows-pc: Indstil iCloud til Windows.
  • I en browser på Mac eller Windows-pc: Åbn en iWork-app på iCloud.com.

Brug af iTunes på din Mac

Hvis du ikke bruger iCloud, kan du bruge iTunes på din computer til at overføre iWork- og Microsoft-dokumenter direkte mellem iPad, iPhone eller iPod touch og computer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.