Brug af Microsoft Exchange-konti (EWS) i Mail på din Mac-computer

Her kan du læse om, hvordan Exchange-konti (EWS) bruges i Mail i OS X v10.6 og nyere versioner.

Før du begynder

• OS X Snow Leopard og nyere versioner understøtter Exchange Web Services (EWS) som forbindelse til din Exchange-server. Hvis din Exchange-server ikke bruger EWS, skal du kontakte din Exchange-administrator for at høre, om der i stedet er en tilgængelig IMAP-forbindelse til serveren.
  • Hvis du bruger macOS High Sierra, skal din Exchange-server bruge Exchange Server 2010 eller en nyere version med den seneste servicepakke installeret.
  • Hvis du bruger macOS Sierra eller en ældre version, skal din Exchange-server bruge Exchange Server 2007 eller en nyere version. Hvis du bruger Exchange Server 2007, skal du også have Service Pack 1 med Update Rollup 4 eller en nyere version installeret.
  • De bedste resultater opnås ved at sikre, at din software er opdateret, før du indstiller en Exchange-konto i Mail.

Føj en Exchange-konto (EWS) til Mail

Følg disse trin for at føje en Exchange-konto til Mail. Du kan tilføje så mange Exchange-konti (EWS), som du vil.

1. Åbn Mail.
  2. Vælg Indstillinger på menuen Mail, og klik derefter på Konti.
  3. Klik på knappen Tilføj (+) for at tilføje en konto.
  4. Vælg Exchange på listen med kontotyper, og klik derefter på Fortsæt.
  5. Indtast navn, e-mailadresse og adgangskode, og klik derefter på Fortsæt.
  6. Hvis Autodiscovery ikke er slået til på Exchange-serveren, bliver du bedt om at indtaste serveradressen. Klik derefter på Fortsæt. Hvis du ikke kender serveradressen, skal du kontakte Exchange-administratoren.
  7. Funktioner som kontakter og kalendere kan også bruges sammen med Exchange. Vælg de indstillinger, der skal bruges, og klik på Fortsæt.
  8. I tidligere versioner af macOS vises der et resumé, når du har fuldført indstillingen. Hvis oversigten er korrekt, skal du klikke på Opret. Klik på Tilbage, hvis du vil foretage ændringer. Vælg "Gør konto aktiv" for at komme i gang med at bruge Exchange-kontoen.

Nye beskeder vises ikke i Exchange-postkassen

1. Hvis certifikatgodkendelse er slået til på mailserveren, skal du sørge for, at der er mindre end 11.000 beskeder i postkassen. Microsoft anbefaler mindre end 5.000 beskeder pr. Exchange-postkasse.
  2. Hvis det ikke løser problemet, skal du afslutte Mail og derefter åbne programmet igen. Du må ikke vælge en anden postkasse, mens Mail henter nye beskeder. Du kan kontrollere, om Mail er færdig med at downloade og indeksere nye beskeder, ved at vælge Vindue > Aktivitet – her kan du se downloadets status.

Jeg kan ikke sende beskeder fra Exchange-kontoen, når SSL er slået til

SSL-portindstillingen i Mail-indstillingerne kan være forkert for Exchange-kontoen. Kontakt Exchange-administratoren for at få den korrekte SSL-portindstilling.

Jeg kan ikke sende eller modtage e-mail eller oprette forbindelse til Exchange-serveren efter opgradering af Mac-operativsystemet

OS X Mountain Lion v10.8 og nyere versioner bruger Autodiscover-tjenesten i Exchange, som gør det muligt for Mail at få indstillingsoplysninger automatisk fra Exchange-serveren. Hvis Exchange-serveren ikke sender de nødvendige indstillingsoplysninger, skal du kontakte Exchange-administratoren.

Hvis det er nødvendigt, kan du slå Autodiscover fra:

1. Vælg Mail > Indstillinger, og gå til fanen Konti.
  2. Vælg din Exchange-konto på listen.
  3. Klik på fanen Serverindstillinger.
  4. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Administrer forbindelsesindstillinger automatisk".

Du kan derefter angive de interne og eksterne serveroplysninger manuelt.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.