Om QuickTime 7.6.4

QuickTime 7.6.4 indeholder ændringer, som øger driftsikkerheden, forbedrer kompatibiliteten og optimerer sikkerheden. Denne version anbefales til alle QuickTime 7-brugere.

Hvad er der i denne opdatering?

• Support til iTunes 9
  • Forbedret understøttelse af lydenheder i Windows Vista

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i denne artikel.

Bemærk: QuickTime 7.6.4 er til computere med Mac OS X v10.4.11, Mac OS X v10.5 til v10.5.8, Windows XP SP2 og ældre versioner samt Windows Vista.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.