Formatering af eksterne diske til Mac OS - udvidet før de bruges sammen med Aperture

Tip til klargøring af en ny ekstern harddisk til brug sammen med Aperture.

Du kan opbevare dit Aperture-bibliotek, billeder, der henvises til, eller vaults på en ekstern FireWire- eller USB-harddisk. Nedenfor finder du nogle forslag til klargøring af den eksterne harddisk, så du opnår den bedste ydeevne sammen med Aperture. Mange eksterne harddiske er på forhånd formateret som FAT32. Det er et originalt Windows-arkivformat, der kan læses af Mac OS X, men ikke er ideelt til brug sammen med Aperture.

Før du begynder at bruge din nye eksterne harddisk sammen med Aperture, bør du omformatere den til arkivsystemet Mac OS - udvidet:

1. Sørg for, at disken er tilsluttet og aktiveret.
  2. Hvis du allerede har skrevet data til disken, skal du sikkerhedskopiere dem, før du går videre til næste trin.
  3. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Finder. Mappen /Programmer/Hjælpeprogrammer åbnes.
  4. Start Diskværktøj.
  5. Klik på symbolet for den eksterne harddisk i indholdsoversigten til venstre.

6. Klik på fanen Slet øverst i vinduet.

7. Vælg Mac OS - udvidet (Journaled) på menuen Enhedsformat.

8. Indtast et navn på den eksterne harddisk i feltet Navn.
  9. Klik på knappen Slet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.