Hvis farverne på din Mac-skærm inverteres eller er i sort-hvid

Visse indstillinger under Tilgængelighed påvirker visningen af farver.

Hvis alle farver på skærmen pludselig inverteres eller er i sort-vid, kan det skyldes, at du er kommet til at trykke på Ctrl-Alternativ-Kommando-8, der er en Mac-genvej til at invertere skærmfarver under Tilgængelighed.

Du kan kontrollere funktionen under indstillingerne i Tilgængelighed:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.
  2. Gå til afsnittet Skærm, og fjern markeringen af "Inverter farver" eller "Brug gråtoner".