Om MacBook SMC-opdatering 1.3

Denne SMC-opdatering forbedrer starttiden på nogle MacBook-computere, når der startes fra batteriet.

MacBook-computere med kabinet i polykarbonat, der kom på markedet i starten af 2009, kan have ringere ydeevne, når der startes fra batteriet. Genstart af computeren fra batteriet løser muligvis ikke dette problem.

Du kan løse problemet ved at hente og installere denne opdatering.

Du kan se, om computeren er omfattet af opdateringen, i artiklen EFI- og SMC-firmwareopdateringer til Intel-baserede Mac-computere.