Mac Pro (primo 2008): IRQARB Der er rapporteret fejl i Microsoft Vista 64-bit

Windows-hændelseslogbogen kan vise følgende fejl:

"IRQARB: ACPI BIOS indeholder ikke en IRQ for enheden i PCI-slot 0, funktion 0. Kontakt din systemforhandler for at få teknisk support."

Denne fejlmeddelelse omhandler en harwarefunktion på Mac Pro (primo 2008), som ikke på nuværende tidspunkt er implementeret i Microsoft Vista 64-bit. Dette er blot til information, og du kan ignorere meddelelsen.

Yderligere oplysninger

Vigtigt! Oplysninger om produkter, som ikke er produceret af Apple, er kun medtaget til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.