Sådan gøres iTunes til standardprogrammet til afspilning af musik i Windows Vista og Windows 7

Når du gør iTunes til standardprogrammet til afspilning af medier, åbnes understøttede musik- og lydfiler automatisk i iTunes.

Du kan gøre iTunes til standardprogrammet til afspilning af medier vha. Standardprogrammer:

1. Åbn Start > Standardprogrammer.
  2. Klik på Angiv dine standardprogrammer.

3. Vælg iTunes. Her kan du angive iTunes til at være standardprogrammet til afspilning af alle understøttede filtyper. Du kan også vælge de filtyper, der skal åbnes i iTunes som standard.
  4. Klik på OK, når du er færdig.

Du kan vælge, at iTunes skal give dig besked, når det ikke er standardprogrammet til afspilning af medier:

1. Åbn iTunes.
  2. Åbn til Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret, og klik på Generelt.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet "Vis advarsel, hvis iTunes ikke er standardafspiller til lydfiler".
  5. Klik på OK.

Når funktionen er slået til, vises denne meddelelse: "iTunes har fundet ud af, at programmet ikke er standardafspiller til lydfiler. Vil du åbne kontrolpanelet Standardprogrammer for at rette det?"

Du kan slå meddelelsen fra ved at fjerne markeringen af ovenstående afkrydsningsfelt "Vis advarsel..." i iTunes-indstillingerne.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: