iTunes til Windows: Sådan konfigurerer du iTunes som standardprogram til musik- og lydarkiver i Windows Vista og Windows 7

Denne artikel indeholder en beskrivelse af den fremgangsmåde, du skal benytte for at konfigurere iTunes som standardprogram til lydarkiver i Windows Vista eller Windows 7.

Bemærk: Hvis du vil indstille iTunes til at være standardprogrammet i Windows XP og Windows 2000, skal du følge vejledningen i denne artikel.

iTunes kan afspille mange af de lydarkiver, der er tilgængelige på internettet. Hvis du bruger Windows, kan du vælge iTunes som standardprogram til åbning af lydarkiver.

Du kan finde en komplet oversigt over, hvilke typer lydarkiver der kan afspilles i iTunes, i artiklen iTunes: Compatible Audio File Types.

Du kan konfigurere iTunes til Windows som standardprogram ved hjælp af funktionen Standardprogrammer.

Sådan ændres standardprogrammet for medier

1. Klik på Standardprogrammer i menuen Start.
  2. Kontrolvinduet Standardprogrammer vises.
  3. Vælg Angiv dine standardprogrammer.

4. Vælg iTunes.
  5. Sådan gør du iTunes til standardafspilleren for alle medietyper, som iTunes kan genkende: Vælg Benyt dette program som standard.
    Sådan tilpasser du, hvilke medietyper iTunes skal afspille som standard: Vælg "Vælg standardindstillinger til dette program", og markér de ønskede arkivtyper.

6. Klik på OK.

Bemærk! Du kan vælge et andet program som standardprogram til afspilning af medier ved at benytte ovennævnte fremgangsmåde og vælge det program, der skal bruges. Du kan konfigurere iTunes til Windows til at give dig besked, hvis iTunes ikke er valgt som standardprogram til afspilning af lydarkiver.

Sådan konfigurerer du programmet til at vise en advarsel, hvis iTunes ikke er valgt som standardprogram til afspilning af lydarkiver

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Rediger.
  3. Klik på knappen Avanceret, og klik derefter på fanen Generelt.
  4. Vælg indstillingen Vis advarsel, hvis iTunes ikke er standardafspiller til lydarkiver ved at klikke på den.
  5. Klik på OK.

Hver gang du starter iTunes, vises meddelelsen iTunes har fundet ud af, at det ikke er standardafspiller til lydarkiver. Vil du åbne kontrolpanelet Standardprogrammer for at rette det? Denne meddelelse vises, medmindre iTunes er valgt som standardprogram. Du kan også vælge at deaktivere denne meddelelse.

Sådan deaktiverer du funktionen til visningen af en advarsel, hvis iTunes ikke er valgt som standardprogram til afspilning af lydarkiver

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Rediger.
  3. Klik på knappen Avanceret, og klik derefter på fanen Generelt.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for indstillingen Vis advarsel, hvis iTunes ikke er standardafspiller til lydarkiver ved at klikke på det.
  5. Klik på OK.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.

Sidst ændret: