Kendetegn på korrekt installering af Bonjour til Windows

Når Bonjour til Windows er installeret, findes der forskellige metoder til at finde ud af, om tjenesten kører korrekt.

Se i værktøjslinjen på Internet Explorer

1. Åbn Internet Explorer.
  2. På værktøjslinjen i browseren skulle der gerne være et Bonjour-ikon (et hvirvelikon). Hvis der ikke er noget Bonjour-ikon, er programmet ikke installeret på computeren (se "Afinstallering og geninstallering" nedenfor).
  3. Hvis ikonet kan ses på værktøjslinjen, skal du klikke på det for at få vist et vindue, der indeholder de tilgængelige Bonjour-tjenester på netværket. Hvis dette vindue vises, fungerer programmet normalt.

Hvis Bonjour holder op med at virke som normalt, er den letteste måde at afhjælpe problemet på at afinstallere og geninstallere programmet (se nedenfor).

Menu i panelet i Explorer

På nogle computere er værktøjslinjen i Internet Explorer slået fra, så det ikke er muligt at se, om Bonjour-ikonet er der. Hvis det er tilfældet, kan du se i panelundermenuen i stedet for. Bonjour-menupunktet kan bruges til at duplikere værktøjslinjeikonets funktion. Gør følgende:

1. Klik på menuen Vis, og peg på Panel.
  2. Der vises en undermenu med Bonjour som et menupunkt, hvis programmet er installeret.
  3. Klik på Bonjour for at få vist et browserpanel til venstre, som viser de tilgængelige Bonjour-tjenester på netværket.

Afinstallering og geninstallering

Hvis der hverken er et værktøjslinjeikon eller et menupunkt med Bonjour, skal du prøve at afinstallere og geninstallere programmet.

1. Åbn Kontrolpanel, og klik på Tilføj eller fjern programmer.
  2. Vælg Bonjour på listen.
  3. Klik på Rediger/fjern.
  4. Vælg Fjern, og følg anvisningerne på skærmen.
  5. Geninstaller Bonjour til Windows fra Apples websted eller fra det medie, som du modtog programmet på.