Sådan finder du ud af, om Bonjour til Windows er installeret

Når du har installeret Bonjour til Windows, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at det kører korrekt.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Kontroller værktøjslinjen i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.
  2. Bonjour-symbolet (et hvirvlende symbol) burde være synligt på browserens værktøjslinje. Hvis der ikke er et Bonjour-symbol, er softwaren ikke installeret på din computer (se "Afinstaller og geninstaller" nedenfor).
  3. Hvis symbolet er synligt, kan du klikke på det for at få vist et vindue med de Bonjour-tjenester, der er tilgængelige på netværket. Hvis du får vist dette vindue, fungerer softwaren normalt.

Hvis Bonjour stopper med at fungere som forventet, er det nemmeste at afinstallere og geninstallere softwaren (se nedenfor) for at få det til at fungere som ønsket.

Hent en menu fra Explorer-menulinjen

Hvis dit Internet Explorer-browservindue ikke viser en værktøjslinje, hvor du kan kigge efter Bonjour-symbolet (værktøjslinjen kan være slået fra på nogle computere), kan du tage et kig på Explorer-menulinjen i stedet for. Du kan bruge Bonjour-menuemnet til at kopiere værktøjslinjesymbolets funktion. Sådan finder du det:

1. Klik på menuen Oversigt, og peg på Explorer-menulinjen.
  2. Der burde blive vist en undermenu med Bonjour som menuemne, hvis softwaren er installeret.
  3. Klik på Bonjour for at få vist et browserpanel til venstre med de Bonjour-tjenester, der er tilgængelige på netværket.

Afinstaller og geninstaller

Hvis ingen af emnerne beskrevet ovenfor er synlige, efter at du har installeret Bonjour, kan du prøve at afinstallere og geninstallere softwaren.

1. Gå til Kontrolpanel, og klik på Tilføj eller fjern programmer.
  2. Vælg Bonjour på listen.
  3. Klik på Rediger/fjern.
  4. Vælg Fjern, og følg derefter vejledningen på skærmen.
  5. Geninstaller Bonjour til Windows fra Apples websted eller fra det medie, som du har fået det på.