Hvis din e-mail indeholder et winmail.dat-bilag

Du kan åbne bilag med programmer fra andre producenter.

Beskeder, der sendes fra ældre Microsoft-e-mailprogrammer, f.eks. Outlook eller Microsoft Exchange, kan indeholde et bilag, der hedder winmail.dat. Arkivet vises ikke i det program, der sender, men det vises i Mail. I andre e-mailprogrammer vises det muligvis som et MIME-afsnit med navnet application/ms-tnef. Dette sker, når programmet, der sender, bruger Transport Neutral Encapsulation Format (TNEF).

winmail.dat-arkivet indeholder muligvis ingen brugbare oplysninger, eller det indeholder muligvis et dokument eller et andet arkiv.

Følg disse trin for at åbne et winmail.dat-arkiv på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer:

1. Åbn beskeden i Mail.
  2. Tryk og hold på winmail.dat-bilaget. Eller gå til en Mac-computer, og vælg Arkiv > Arkiver bilag for at arkivere winmail.dat.
  3. Åbn arkivet med en fremviser fra en anden producent, der understøtter winmail.dat. Sådanne fremvisere findes i App Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.