Mappenavne i andre brugeres hjemmemapper vises altid på engelsk

Læs mere om, hvorfor bestemte mapper vises på engelsk, når de vises fra din Mac-brugerkonto.

Hvis du konfigurerer indstillinger for Sprog & område til et andet sprog end engelsk, ændrer det ikke sproget for mapper på andre macOS-brugerkonti. Brugerkonti har ikke adgang til sprogindstillinger eller hjemmemapper på andre brugerkonti, så de engelske navne bruges som standard, når de vises fra en anden konto. Dette gælder ikke fælles mapper.

I dette eksempel vises indholdet af konti, der er navngivet apple og orange, som apple, mens der er logget ind. Bemærk, at mapperne Desktop, Documents, Downloads, Library, Movies, Music og Picture for kontoen orange er på engelsk, uanset hvad der er valgt for apple eller orange under indstillingerne for Sprog & område.